“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől” (Peter T . McIntyre)
Sági Erzsébet 2011.június 30. 10:20
Kedves Gabiga... Olvasás közben döbbentem rá, hogy ez a fenti idézet akár rólam is szólhatna. Sokszor vagyok bizonytalan, és gyakran félek a tévedés lehetőségétől.
... Pedig, ha az első intuícióra hallgatok, akkor mindig a jó megoldást/választ/szót találom meg. Persze az ember olykor okoskodik, a szív helyett észérvekkel próbálkozik. Na, akkor szoktam kisiklani.:)
Gabiga! Úgy gondolom, nagyon hasznos, és segítséget adó hely az Okosságok. Gratulálok neked kigondolásáért, és nagyszerű működtetéséért is. Szeretettel, Erzsébet.
Válaszok
Legyen végre béke!
Be sem fejeződött az öldöklő háború, az etikus hiénák már jelentkeznek a koncért.
A képmutató támogatók évekig úgy húzták a tartozás srtigulákat, mint részegnek szokás a kocsmában.
"Az ember néha arra ébred föl reggel, hogy minden ellen lázadozik. Semmi sem jó. És aznap vagy azokban a napokban, amíg csak ki nem keveredik belőle, moralista lesz."
Alberto Moravia - olasz író (1907-1990)
A híres Massachusetts Institute of Technology (MIT) kutatócsoport számítógépes modellek segítségével megállapította az esemény időpontját. A MIT kutatásának riasztó prognózisa az, hogy a világkatasztrófa a 21. század közepén várható. Egészen pontosan 15 év múlva, 2040-ben fog összeomlani a világtársadalom.
"Ha a lényegre akarunk szorítkozni, az író egyszerűen olyan fickó, akit azért fizetnek, hogy hazudjon. Minél nagyobb a hazugság, annál magasabb a tiszteletdíj."
Stephen King - amerikai író (1947 - )
Hont András ujságíró (1975 - )
Vizi E. Szilveszter a Magyar Tudományos Akadémia volt elnöke, kutató (1936 - )
Stefan Gössling, svéd akadémikus, kutató, a Linnaeus Egyetem professzora.
- Chris French, a Goldsmiths Anomalistikai Kutatóközpontjának professzor emeritusa
(James Bennet (1966 - ), a New York Times eltávolított, jelenleg a The Economist újságírója)
R. Kelényi Angelika író, főszerkesztő, egykori alkotótárs (1970-2023)