SZERKESZTŐ

átestem

átestem az idő résén - végtelen sivatag - homokdombomon számolom ahogy percre perc pereg heggyé gyűlő kvarcpora belep felettem szűkül a tér üveg harang kong - delelőn jár a nap - időm fent fogy lent siet … valaki fordítsa meg!
Szavazatok: 0
Kapjak e-mailt, amikor valaki hozzászól –
SZERKESZTŐ

Kamaszkori próbálkozásaim után az új évezred elején engedtem szabadjára versíró késztetésemet. Több irodalmi portálon is megfordultam, néhány antológiában és egyéb kiadványban jelentek meg műveim. Nem mondanám azonban magamról, hogy költővé formálódtam. Maradtam az, aki voltam: építész, belsőépítész, enteriőrtervező, újabban pedig nyugdíjas pepecselő, kertszépítő. A fotózás és rejtvényfejtés mellett szívesen olvasgatok. Remélem, előbb-utóbb a hobbi szintű verselés ízére is újra ráérzek!

Megjegyzések hozzáadásához 4 Dimenzió Online tagnak kell lenned!

Csatlakozás 4 Dimenzió Online

Hozzászólások

  • ALKOTÓ
    Vannak pillanatok, kedves Gabi, hogyha valami sima, akkor nehéz kapaszkodni, csak megfeszülni lehet, de sokáig az sem biztos támasz ! No igen ! a segítség az kérdéses !:) Szép a külsősége is ! :)
    Szeretettel: István
  • ALAPÍTÓ
    Valaki...!? Hány éves vagy te királylány... még hiszel a mesékben?
    A gondoskodó állam sem működik - láthatod, hiába bíznak benne még mindig a volt kommunisták és leszármazottaik. Az időt "valakire" bízni... nonszensz.
    Üvegharang - úgy egybeírva - szebben kong.
    A téma jó, a kivitelezés is látványos, csak tudod, a vesszőparipám: vannak írásjelek vagy nincsenek.

    Gratula + a cuppacsi :))
Ezt a választ törölték.

Témák címkék szerint

Havi archívum