SZERKESZTŐ

Látod, eljöttem...

(a versversenybe küldött vers) Látod, eljöttem hozzád – pedig nem is hiszlek. Kellemes kápolna-hűvösödben, kopott padodon megpihen a test, s a lélek csendes áhítatba réved. Nagy a távolság közted és köztem, de látod, én mégis hozzád jöttem – bár hallgatsz - te meghallgatsz. Itt nem kell a szó, sok ki sem mondható, csak belül kering szüntelen - ahogy erekben a vöröslő vér surrog gondolataimban - körbe-körbe végtelen, mert nem múlik el hét, mit nem árnyékol gond és kétkedés, s ne feszítene keresztre régi tévedéseim emléke. Látod, ezért jöttem hozzád - te is megfeszített – tanulni alázatot és hitet, remélni megváltó holnapot, s kérni megbocsájtást – magamtól.
Szavazatok: 0
Kapjak e-mailt, amikor valaki hozzászól –
SZERKESZTŐ

Kamaszkori próbálkozásaim után az új évezred elején engedtem szabadjára versíró késztetésemet. Több irodalmi portálon is megfordultam, néhány antológiában és egyéb kiadványban jelentek meg műveim. Nem mondanám azonban magamról, hogy költővé formálódtam. Maradtam az, aki voltam: építész, belsőépítész, enteriőrtervező, újabban pedig nyugdíjas pepecselő, kertszépítő. A fotózás és rejtvényfejtés mellett szívesen olvasgatok. Remélem, hogy a vállalkozói terhek alól felszabadultan, előbb-utóbb a verselés ízére is újra ráérzek!

Megjegyzések hozzáadásához 4 Dimenzió Online tagnak kell lenned!

Csatlakozás 4 Dimenzió Online

Hozzászólások

  • SZERKESZTŐ
    Köszönöm Barátném! :)
  • ÖRÖKÖS TAG
    Vallomás ez a vers, magadról életedről. Őszinte és szép.
    Gratulálok!
  • SZERKESZTŐ
    Látja? Nem látja? Na látja! :DD
    Örülök, hogy rendben levőnek találod, ámbár... bár valóban magamba szállós, de nyugalom, meghittség, hmmm....azt egyelőre csak szeretnék... majd lesz, remélem, eljön annak is az ideje! :)
    recuppacsi! :)
  • SZERKESZTŐ
    Köszönöm az értékest, Gyula! :)
    Bizony, igazad van!
  • ALAPÍTÓ
    Látom... látom... jó asszony vagy te Földim, a nagy szamurájok békessége legyen veled! :DDD Teljesen rendben lévő magadba szálló imádság-vers ez. Nyugalmat, meghittséget sugároz. Gratula + cuppacsi! :))

Ezt a választ törölték.

Témák címkék szerint

Havi archívum