ALKOTÓ

Séta

· Nehéz kimozdulni bármiből is amibe az ember belekapaszkodott, vagy muszájból, vagy muszájjá lett okokból. De jó néha kisétálni a kis mennyei darabok közé, mit természetnek is hívunk. · Egy ilyen szeles, de talán éppen ezért izgalmas és mozgató, energikus és tudatot messzire sodró, áprilisi nap ez. · A rétfoszlányok és vadzöldek, mint hullámzó mederalj a finomkék, áttetsző, tiszta és mozdulatlan égtengerben. A megannyi nagy, plasztikus, nyugodtan lebegő, hófehér habjai alatt. A bakonyi áramlatok közöt pedig üdezöld tólagúnák virítanak. Friss mezők, az élet vizei! Fény fodrozza őket, madarak buknak alá, őzek lubickolnak benne. Távoli traktorhajók szelik, s persze jól teszik. · Még maradt valami a paradicsomból! Ha netán újra Ádámok és Évák akarunk lenni! Újra igazi emberi párok. Ahogy a kígyóbűvölés őrülete előtt, mielőtt az Évákból portékák lettek. · Inkább ne fürkésszük a világ végtelen türelmének határait! Hogy túl tudjuk-e feszíteni mégis. Inkább csak éljünk benne. Ahogy az életet kínálja, maga az eredeti élet!
Szavazatok: 0
Kapjak e-mailt, amikor valaki hozzászól –

Megjegyzések hozzáadásához 4 Dimenzió Online tagnak kell lenned!

Csatlakozás 4 Dimenzió Online

Hozzászólások

  • ALKOTÓ
    Igaz, jól látod mi miért van, de a negatív visszahatások sajnos szükségesek, mégha érthetetlenek is számunkra. Nem a tökéletlenség az oka, csak a világ túl összetett. Viszont ennek ellenére, ez a bolygó a legkűlönlegesebb, a tanítások szerint, mert olyan ajtó van itt, ami sehol az univerzumban. Állítólag szent bolygókon azért imátkoznak hogy ide születhessenek!
  • ALKOTÓ

    sztm. már túlfeszítettük, nem véletlenül van annyi természetkatasztrófa is többek közt, és ezek egyre jobban sűrűsödnek...míg végül semmi nem marad...elgondolkodtató írás.

Ezt a választ törölték.

Témák címkék szerint

Havi archívum