ALKOTÓ

Drága kamasz - zsarnokomnak

Drága kamasz - zsarnokomnakFáj... belém marva téped naponta lelkem,s pörölve csapod rám még inkább a magányt,ha nem veszekszel is, fáj még minden sebem,inkább ölelj át, s oszd meg velem, ami bánt!Minden nap fúriaként szemembe vágodkamaszos önzés - adta vélt sérelmeid,s nehéz ismét lenyelnem tépő válaszom,szeretettel mosolyra bírva kínjaim.Csupán néhanap adódik az a boldog,varázsos pillanat, mely magasba emel,amikor végre ráébredsz és kimondod,bocsánatom kérve, hogy mennyire szeretsz.Ó pici, drága életem - szeme - fénye,nehezen tűröm hosszú kamasz - éveid,igazságtalan, önfejű zsarnok - kényed,forrongó lényed megnyilvánulásait.S ha végül zsenge, forradalmakat szítólázadó, zsarnok korszakodat kinövöd,ó boldog órák jönnek talán, vadítófájó éveidre borítva új jövőt.Szeretlek, és bár most még hiába mondom,talán eljön majd sok - sok boldog pillanat,mikor rám találsz... s szívemre szoríthatomdrága, ön - lázadásim - tükre arcodat.
Szavazatok: 0
Kapjak e-mailt, amikor valaki hozzászól –

Megjegyzések hozzáadásához 4 Dimenzió Online tagnak kell lenned!

Csatlakozás 4 Dimenzió Online

Hozzászólások

  • ALKOTÓ
    Köszönöm az olvasást, Laci!
    Most, így már a csaknem 20. életévénél kezdünk egyenesbe jönni, egyszerűen azért, mert kezd rájönni a kicsi okos fejével, hogy minden szülői-anyai intelem mögött az aggódás, és a szeretet áll. Ám hosszú és rögös út vezet idáig... A két kicsinél most indulunk, remélem, kevesebb lesz a döccenő (huppanó).
    A gondolataimmal nem szokott baj lenni, viszonylag jól megfogalmazom... No de a forma! Nos, utóbbinál még van, és lesz is mit tanulnom egy jó darabig. Fentivel sem vagyok egészen megelégedve, de úgy érzem, már nem tudnék érdemben javítani rajta, az a pillanatnyi írhatnék messzi már...
    Örülök Neked!
    NM
  • ALAPÍTÓ
    Mindig jobbat vár az ember... aztán visszagondolva mégiscsak megszépülnek az emlékek. Türelem kell... nagy-nagy türelem.
    Átérzem a gondjaidat, jól jönnek át a gondolatok.
  • ALKOTÓ
    :) Kedves Gabi, Andrea, Erika!
    Először is köszönöm, hogy olvastatok!
    A lelkem, szívem valóban benne, s tekintve, hogy több, mint egy éve írtam, sok változást hozott az elmúlt időszak. Először is a nagylányom elolvasta a verset, és megértette, s olyan pozitív változásokat hozott ez mindkettőnk életébe, aminek csak örülni tudok. megértette és értékelte azt a szeretetet és aggódást, ami a vers mögött áll. A döccenőkért mindenkitől elnézést, a kritikákat fogadom és szívesen veszem, s az elkövetkező írásokban biztosan segíteni fognak a tökéletesebb formai alakításban. Ennek ellenére, azt hiszem, ha lesz kritika, ha nem, a fenti alkotást véglegesnek tekintem. Kicsit már pofozódott egy nagyon kedves irodalomkedvelő barátném hatására, de azt hiszem, ha még többet akarok rajta tökéletesíteni, végül az eredeti mondanivalóm fog elveszni.
    Köszönöm, hogy itt jártatok!
    NM (Marcsi)
  • ÖRÖKÖS TAG
    A lelked, a szíved van ebben a versben, NéMo!
    Néhol valóban döccen, picit javítani kellene.
  • ALKOTÓ
    Nagyon átérzem, sorstársak vagyunk:)))) De tudom, hogy ez múló korszak, s hidd el te is, nem csak talán, biztosan eljön a sok-sok boldog pillanat. Addig is kitartást és sok türelmet!:))))))
  • SZERKESZTŐ
    Hmmm, így elsőre tetszik, bár helyenként megbotlottam, de majd még olvasom, most már nem látok a fáradtságtól sem, nemhogy gondolkodjak :) :(
    A téma, az érzés ismerős, túléltem ezt a kort :))
Ezt a választ törölték.

Témák címkék szerint

Havi archívum