SZERKESZTŐ

Késő már...

Gyáva voltam, gyáva egész eddig. Csak álmodni mertem, talán azt se mindig. Vágyam is volt, végtelen, mély tenger, csak a parton álltam, hajózni nem mertem. Most már hiába is szállnék fel hajómra, korhadt a deszkája, rongyos a vitorla. Késő már a bánat átkozom a sorsot… talán majd valaki küld értem egy kompot.
Négy éves versem ez. Azóta változott némileg a helyzet :)) Mariann Hiába című verse juttatta eszembe és kotortam elő a "fiókból" ezt és egy másikat.
Szavazatok: 0
Kapjak e-mailt, amikor valaki hozzászól –
SZERKESZTŐ

Kamaszkori próbálkozásaim után az új évezred elején engedtem szabadjára versíró késztetésemet. Több irodalmi portálon is megfordultam, néhány antológiában és egyéb kiadványban jelentek meg műveim. Nem mondanám azonban magamról, hogy költővé formálódtam. Maradtam az, aki voltam: építész, belsőépítész, enteriőrtervező, újabban pedig nyugdíjas pepecselő, kertszépítő. A fotózás és rejtvényfejtés mellett szívesen olvasgatok. Remélem, előbb-utóbb a hobbi szintű verselés ízére is újra ráérzek!

Megjegyzések hozzáadásához 4 Dimenzió Online tagnak kell lenned!

Csatlakozás 4 Dimenzió Online

Hozzászólások

  • SZERKESZTŐ
    Örülök, hogy tetszik, Judit! Hát akkoriban elkövettem pár jobbat - meg ma már úgy értékelem - rosszabbat is. Sajnos manapság se ilyet se olyat nem nagyon... elkerül a múzsa, nem szeret gondterhes homlokot csókolászni úgy látszik :DDD
  • SZERKESZTŐ
    Persze, Péter! Csak meg kell találni a megfelelő ácsot! No és persze: Navigare necesse est!...bár, azért óvatosan kell bánni ezzel a szólással, a folytatást nemigen szokták idézni... vivere non ecesse - azaz élni nem muszáj. :)
  • SZERKESZTŐ
    hááát...rég volt az igaz, de csak előkotortam :

    Hozzászóló: tokio170
    (Ideje: 10-24-2006 @ 01:47 pm)

    Comment: Nekem az ilyen stílus jön be igazán "versileg". (Van még jó hajóács és a vitorlakészítő) Szia:Laci.


    Ahha, van :)) Horgonyt fel, vitorlát feszíts, hajózunk még egy 50-est minimum! :DD
    recuppacsi! :))
  • ALAPÍTÓ
    Juj... annyira mélyre kotortál, hogy ezt a darabodat még én sem ismerem.
    Milyen deszka és milyen vitorla? Szerintem kitartanak azok még legalább 50 évig, aztán meg majd csak lesz valahogy... :))
    Egész jó vers ahhoz képest, hogy elég régen írtad. A tenger és a hajó akkoriban viszont gyakran használt vesszőparipád volt.
    Gratula + a cuppacsi! :))
Ezt a választ törölték.

Témák címkék szerint

Havi archívum