SZERKESZTŐ

El nem készült képek

Megint karácsony van - ugyanaz a díszlet - a gömbökön ugyanúgy megtorpan a fény, az adventi koszorún tömbgyertyák égnek, s a fenyőfa most is a mennyezetig ér. Pianóban szól az Adeste fideles, az ajándékokon díszes csomagolás - a vacsora - mint mindig - rántott harcsa lesz - de ez a karácsony... mégis valahogy más. Emlékekké hamvad a régen volt parázs, - borzongva didereg legbelül a lélek - a kandallónk fénye már csak talmi varázs - nem készültek idén előtte fényképek.
Szavazatok: 0
Kapjak e-mailt, amikor valaki hozzászól –
SZERKESZTŐ

Kamaszkori próbálkozásaim után az új évezred elején engedtem szabadjára versíró késztetésemet. Több irodalmi portálon is megfordultam, néhány antológiában és egyéb kiadványban jelentek meg műveim. Nem mondanám azonban magamról, hogy költővé formálódtam. Maradtam az, aki voltam: építész, belsőépítész, enteriőrtervező, újabban pedig nyugdíjas pepecselő, kertszépítő. A fotózás és rejtvényfejtés mellett szívesen olvasgatok. Remélem, előbb-utóbb a hobbi szintű verselés ízére is újra ráérzek!

Megjegyzések hozzáadásához 4 Dimenzió Online tagnak kell lenned!

Csatlakozás 4 Dimenzió Online

Hozzászólások

  • SZERKESZTŐ
    Én nem reménykedem, én tudom!

    Köszönöm, jó lektorom volt :))
    recuppacsi! :)
  • ALAPÍTÓ
    Régen más már az a valamikori karácsony, és más a régi hangulat is. Csak hát, ha betolod a díszleteket és odaképzeled azt, ami elmúlt...
    Reménykedjünk, hogy ebben az évben gurulnak be utoljára a megszokott színfalak, és jövőre már új szereposztásban megy a darab.
    Jó dokumentáció lett ez a versed, szinte egy lassított felvétel.
    Gratula + a cuppacsi!
Ezt a választ törölték.

Témák címkék szerint

Havi archívum